Metsälehti

METSÄLEHDEN JÄSENETU PARANEE

Vuoden 2024 alusta voit tilata Metsälehden jäsenetuhintaan suoraan ETAMOL:in ja Metsälehden yhteiseltä jäsenetusivulta www.jasenetu.fi. Metsälehden jäsenetua voi hyödyntää koko vuoden, ajankohdasta riippumatta ja tilaus alkaa aina seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Lisäksi laajensimme jäsenetua ja liitimme tilaukseen kuuluvaksi myös Metsälehti Digin, joka sisältää alla olevat sisällöt (arvo 142,80 €).

Tilaus sisältää edelleen myös tilauskauden aikana ilmestyvän Metsälehden Metsävero-oppaan (arvo 29,00 €).

Saat jäsentilauksen tehdessäsi yhteensä yli 200 €:n edut ja parhaimmillaan Metsälehden vinkeillä saat parempaa tuloa puukaupassa tai metsän arvon kasvaessa jopa 3500 € (Metsälehti arvotutkimus 2021).

Vuoden 2024 jäsenetuhinta on 95 € (norm. 166,50 €, jäsenetu 71,50 €).

Tilausmaksu tulee suoraan Metsälehdeltä. Tilaus on voimassa vuoden kerrallaan ja se on verovähennyskelpoinen. Tee jäsenetu tilauksesi täällä

Metsälehti Digi sisältää:

SELAINPOHJAISEN METSÄLEHTI VERKKOLEHDEN

Rakenteeltaan ja sisällöltään vastaa Metsälehteä, mutta on mobiilioptimoitu

METSÄLEHTI NÄKÖISLEHDEN 

Metsälehti digitaalisessa muodossa ja luettavissa kuin lehti.

DIGITAALISEN LEHTIARKISTON 

Pitää sisällään viimeisen kymmenen vuoden Metsälehdet digitaalisessa muodossa (näköislehti), missä laajat numero- ja aihekohtaiset hakutoiminnot.

KAIKEN TILAAJALLE KUULUVAN VERKON MAKSULLISEN SISÄLLÖN, 

Mukaan lukien laskurit (metsalehti.fi). Luotuasi tunnukset voit kirjautuneena osallistua myös keskusteluihin, katsella lukijoiden kuvia ja Metsälehden YouTube -kanavansuosittuja testejä ja vinkkejä

SELAINPOHJAINEN METSÄTIETÄJÄ

Palvelulla voit valita omalle metsällesi sopivimman metsänhoidollisen suunnitelman ja saat siihen liittyen personoidun Metsälehden sisällöt ja vinkit parempaan metsän tuottoon.

Miten luon tunnukset Metsälehti Digiin?

  1. Tarvitset lehden osoitekentässä tai tilauslaskussasi olevan asiakasnumerosi (ilman L-kirjainta) Metsälehti Digin aktivoimista varten. Voit kysyä asiakasnumerosi myös asiakaspalvelustamme.
  2. Mene osoitteeseen www.metsalehti.fi/rekisteroidy
  3. Täytä tietosi lomakkeelle.
  4. Saat sähköpostiin vahvistusviestin. Toimi sen antamien ohjeiden mukaan ja tunnuksesi Metsälehden verkkosivustolla aktivoituu.
  5. Kun kirjaudut tunnuksillasi sisään ensimmäisen kerran, saat eteesi Omat tietoni -kyselyn. Lisää Asiakasnumero -kenttään asiakasnumerosi ja klikkaa Tallenna. Olet nyt aktivoinut Metsälehti Digin ja asiakkuutesi kuuluvat verkon maksulliset sisällöt ovat käytössäsi.

Jos tilaajalla on voimassa oleva Metsälehden tilaus, jatkuu jäsenetuhintainen tilaus edellisen tilausjakson perään. Olemassa olevia tilauksia ei hyvitetä. Näissä tapauksissa yhteys Metsälehden asiakaspalveluun 09 315 498 40 / asiakaspalvelu@metsalehti.fi.