Yhteistyössä

Uutuuskirja Metsähoidon suositukset etuhintaan:

Etämetsänomistajien liitto

Tapio tarjoaa Metsänhoidon suositukset -kirjan 30 prosentin alennettuun hintaan kaikille organisaatioille, jotka ovat osallistuneet metsänhoidon suositusten laadintaan. Tässä viestissä on etukoodi, jonka voit jakaa työpaikkasi henkilöstölle. Metsänhoidon suositukset on julkaistu keväällä kolmessa eri formaatissa, ja tarjous koskee niitä kaikkia.

Metsänhoidon suositukset toimii työvälineenä ja tukena metsäpalveluiden suunnitteluun ja tuottamiseen. Tutkimustietoon ja käytännön kokemuksiin pohjautuva teos auttaa löytämään metsänomistajan tavoitteisiin sopivan tavan käsitellä metsää.

Kirja tiivistää verkkopalvelussa olevat metsänhoidon suositukset kuvitetuksi, helppolukuiseksi oppaaksi, jossa myös erilaiset metsänomistajat pääsevät kertomaan omista ratkaisuistaan ja kokemuksistaan. Kirja sopii metsäammattilaisten käyttöön, opiskeluun tai lahjaksi metsänomistajalle.

Mikäli haluatte viestiä vuoden 2024 loppuun asti voimassa olevasta edusta henkilöstöllenne tai muille tärkeille sidosryhmillenne, voitte hyödyntää alla olevia tietoja esimerkiksi intra-viestinnässä tai muissa parhaaksi katsomissanne viestintäkanavissa.

Näin hyödynnät 30 % alennuksen:

30 prosentin alennus Metsänhoidon suositukset -kirjasta on lunastettavissa
Tapion verkkokaupassa osoitteessa www.metsäkauppa.fi koodilla MHS30 vuoden 2024 loppuun saakka.
Koodi syötetään verkkokaupan ostoskorissa alennuskoodille varattuun kenttään.

Linkit Metsänhoidon suositukset -kirjaan Metsäkaupassa:

Linkki painettuun kirjaan
Linkki e-kirjaan
Linkki äänikirjaan